IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли пее по трико на крипто милиардер

5 август 2021 11 00

Певицата се кърши полу-гола в Хемптънс на частно парти за рождения му ден

Снимка: БГНЕС

След като взриви публиката в Чикако през уикенда, Майли Сайръс се отправи към Хемптънс, където до зори забавлява крипто милиардера Майк Новогратц, познат още като “най-голямото парти животно на Уолстрийт”.

Специално за рождения му ден звездата изпя “Party in the USA”,“Wrecking Ball,” и вечната песен на Шиниъд О’Конър “Nothing Compares 2 U.” 

За забавата на стотиците гости са били опънати палатки с интересни инсталации и пълни с вкусотии и алкохол и дори е била създадена тиха дискотека, където всеки може да си сложи слушалки и да се наслаждава на любимата си музика. 

Майк е искал партито му да бъде забележимо и нестандартно като самия него. Той е известен с кичозния си вкус на обличане, включващ каубойски ботуши и колани с диаманти. За своя празник Новогратц е създал цял парк “Новопарк”, обграден с неонови светлини и изискеащ специален дрескод. Самият той качи селфи със сина си, на което позира с бандана и металически блейзър, а плочките му са подчертани с боя, така че да изпъкват.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари