IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Старата Майли се завърна

26 юли 2021 08 40

Провокативна и с интересна тениска

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс има доста какво да обяснява на баща си Били Рей. Изпълнителката реши да "открадне" пикапа на татко за създаването на една провокативна фотосесия, с която показа, че старото й Аз все още живее в нея. 

Носейки дълга блуза от новата си колекция, Сайръс позира без панталони и в няколко секси пози. Розовият модел с надпис "Майли Сайръс ме накара да осъзная, че съм гей" е комбиниран с черен колан и сребърни сандали на висок ток от Gucci. Русата коса на изпълнителката е пусната свободно, а визията е завършена и със златна огърлица. Татуировките на звездата са видими за целия свят, а част от феновете посочиха, че сутиенът на Майли липсва. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Някои по-наблюдателни почитатели видяха, че в единия край на блузата пише "Аз обичам пенис", което е поредното доказателство, че Майли се завръща към старата си бунтарска фаза. "Не знам какво повече ще ядоса Били Рей Сайръс. Тоав, че нося такава блуза, или това, че вървя по пикапа му с моите токчета от Gucci", написа изпълнителката под кадъра. Тя допълни, че моделът й е достъпен само за 35 долара и е част от новата й колекция "Майли ме направи гей". 

Коментарите бързо се трупаха, като част от феновете посочиха, че бунтарката Майли им е липсвала, а други се похвалиха, че вече имат блузата. Сестрата на изпълнителката - Бранди - позна пикапа и остави забавен коментар, който гласеше "О, не, не и Нисана!". Засега Били Рей Сайръс все още не е изказал мнението си относно фотосесията, така че не знаем дали е ядосан, или впечатлен. 

Ние със сигурност сме впечатлени и мислим, че бащата на Майли ще е по-изнервен заради пикапа си, тъй като провокативни снимки на дъщеря му има из целия интернет. Все пак миналият месец тя публикува кадър пред огледалото, на който позира само по прашки. "Мисля, че сега е подходящото време семейството ми да ме отследва", написа тя върху снимката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Е, явно близките й все още я следват, като новият опит на Сайръс да ги изгони от социалния си профил, е фотосесия върху пикапа на баща й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари