IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс до гадже на най-добрата си приятелка. Флиртуват ли?

1 април 2021 10 40

С кого всъщност се среща рапърът YungBlud...

Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс бе уловена с ново гадже. За новия романс на 28-годишната певица се заговори миналата седмица. Слуховете за промени на личния фронт Сайръс провокира, докато се мотаеше в Rainbow Room в Лос Анджелис, където беше забелязана в компанията на рапъра YungBlud (известен още като Доминик Харисън). Според очевидци знаменитостите са били много близки през цялото време и са изглеждали като двойка.

Наскоро източници, близки до звездата изясниха ситуацията. Оказва се, че сърцето на хип-хоп изпълнителя е покорено не от Майли, а от Джеси Джо Старк, изпълнителка и най-добра приятелка на Бела Хадид.

„Доминик и Майли не са заедно. Той се среща с Джеси от известно време и те са много сериозни“, казва източник на Page Six. Отбелязва се, че романсът на Харисън и Старк е на поне шест месеца, а изпълнителите се сближили на снимачната площадка на видеото към Strawberry Lipstick миналото лято.

Майли все още не е коментирала ситуацията. Някои източници казват, че певицата е приятелка с YungBlud от дълго време, докато други твърдят, че звездата просто е искала да се забавлява. Сайръс наскоро отпразнува 15-годишнината от премиерата на „Хана Монтана“.

По този повод тя организира шумно парти и изпрати букети на бившите си колеги – включително Джо Джонас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари