IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс заприлича на мъж, подноси сатанински маратонки

1 април 2021 14 40

Попзвездата се дегизира като шофьор на пикап

БГНЕС

Напоследък Майли Сайръс залага на нова визия, която е доста по-мъжествена и е в рокендрол стилистика. Неотдавна 28-годишната певица си направи къса прическа с асиметрично подрязани кичури, а напоследък се облича и с мъжки дрехи. Тя носи скъсани дънки, метални вериги около врата си, ризи и блузи без ръкави, от които пък се виждат бицепсите ѝ с татуировки.

Една от последните нейни снимки, които тя е публикувала в социалната мрежа Instagram, я представя като шофьор на стар камион. „Можете ли да видите Дявола?“, озаглави тя поредицата от кадри, където позира до въпросния син пикап в мъжка дегизировка.

На снимката се вижда, че Майли очевидно се е сдобила с един чифт от произведените в 666 бройки „сатанински маратонки“ на рапъра Lil Nas X в сътрудничество с MSCHF. Въпросните обувки предизвикаха скандал в САЩ, тъй като съдържат капка истинска човешка кръв в подметките. Те бяха разпродадени за един час и то за солидната сума от 1018 щатски долара. Въпросният модел, който е модификация на Nike Air Max 97, съдържа обърнат кръст, пентаграма и думите „Лука 10:18“. От спортният гигант Nike пък обявиха, че ще съдят рапъра Lil Nas X и се разграничиха от производството на маратонките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари