IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли: Страхувах се за сигурността ми и тази на децата, докато бях омъжена за Брад

8 септември 2021 08 30

Звездата разкри и друг проблем, решаващ за развода ѝ с Брад

Снимка: BGNES

Анджелина Джоли призна, че се е страхувала за своята сигурност и тази на децата им по време на брака си с Брад Пит. В интервю за Guardian актрисата, която е напът да публикува книгата си Know Your Rights сподели: „Все още съм в моя собствена законова ситуация. Не съм от хората, които взимат лесно решения. Отне ми доста време да почувствам нуждата да се разделя с бащата на децата ми“.

Анджелина призна, че е била „изплашена за цялото си семейство“ по време на брака си. Тя и Пит са родители на Мадокс (20), Пакс (17), Захара (16), Шайло (15) и 13-годишните Вивиан и Нокс и по време на делото за попечителството, което още тече ожесточено, тя обвини актьора, че е употребил насилие спрямо децата им.

Джоли подаде молба за развод през 2016. Брад бе оневинен по обвиненията, че е малтретирал децата си, в частност Мадокс след инцидент на летище. Актьорите са официално разведени, но все още не могат да уредят правата си спрямо техните наследници. По-рано Пит получи съдебно съгласие от Калифорнийския съд за взаимно попечителство, но то бе оспорено от друг съдия и все още не е в сила.

В интервюто пред медията Джоли сподели, че тя е имала и друг сериозен конфликт с бившия си, а именно че той е искал тя да работи с изнасилвача Харви Уайнстийн, за когото брюнетката публично призна, че е упражнявал сексуален тормоз над нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Пешо ( преди 2 години )
Дълги години живяха без брак, през това време той осинови децата и, създадоха собствени деца.... Сега изведнъж се сети, че се страхувала от Брад Пит по времена брака???? Ако се е страхувала за децата, защо се омъжи за него, след 10-ки години съжителство?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар