IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага се произнесе за модата, любовта и... всичко

26 май 2010 06 30

Вижте какво сподели певицата в наскорошно интервю

Снимка: Fashion

Снимка: Fashion

Най-висшата проява на елегантността е бежовият панталон. Това смята Лейди Гага.

А както знаем, тя е модна икона и трябва да я слушаме. (Шега.)

"Панталоните с този цвят винаги са ме омагьосвали. За мен бежовото е най-висшата степен на изисканост и елегантност", признава певицата в интервю за сп. "Мадам Фигаро", дадено по повод серията от концерти, които Лейди Гага изнася на френска земя.

Певицата обаче споделя, че три неща са неизменни за нея - странните шапки, бодитата в най-различни цветове и още по-странните обувки.

Лейди Гага разкрива, че ако човек иска да я впечатли, лесно може да й избере подарък. Тя обича да получава бонбони, парфюми, цветя, декоративни фигурки, бижута.

Идеалната вечеря за скандалната поп дива не е тази насаме с любимия на светлината на свещи.

Според Лейди Гага идеалният декор за вечеря е семейната трапеза, на която да са майка й и баща й, плюс сестра й, най-близките й приятели и гаджето й. В тези мигове Лейди Гага се чувствала най-уютно.

В борбата с ежедневния стрес поп иконата прибягва до йога и упражнения за регулиране на дишането. Тя споделя, че най-стресирана се чувства преди качването на сцената, когато усеща нещо като буца в стомаха.

За Лейди Гага, която мнозина наричат вулгарна, най-вулгарното е животът.

"Животът е напълно вулгарен, но в добрия смисъл на понятието. Вулгарността не е нещо, което ме кара да бягам от него. Напротив, тя може да бъде източник на много творчески идеи и на провокации", твърди певицата.

Според Лейди Гага идеалното щастие може да бъде открито в най-простите неща. Тя признава, че обича срещите с хора от различни култури, които й помагат да научи много за себе си.

В интервюто певицата най-после разкрива и коя песен звучи непрекъснато в iPod-a й. Това е парчето "Space Oddity" на Дейвид Боуи, което тя можела да слуша по пет пъти на ден.
 

КоментариКоментари