IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина си призна. Имитирала Мадона

31 май 2010 09 26

Направила го, защото се възхищавала на Кралицата на попа

Снимка: EMI/Animato Music

Снимка: EMI/Animato Music

Кристина Агилера, която след пускането „скандалното си видео“ Not Myself Tonight, бе обвинена в плагиатство едновременно на клиповете на Мадона и на визията на Лейди Гага, си призна, че то всъщност било реплика на клипа на първата.

„Един от любимите ми видео клипове изобщо е „Express Yourself“ на Мадона, който е наистина силен и изразява моето виждане за „сексуалност“ по един уникален начин.“, кометирала Агилера, запитана за идеята на новия си клип.

„Направих поклон пред Мадона и съм много горда – момента с монокъла и с дима и със стълбите. Направих го като посвещение на една изключително силна жена, която ни отъпка пътя.“

По какъв по-точно начин е била вдъхновена Кристина Агилера от Лейди Гага, не се разбра.
 

КоментариКоментари

mia92 ( преди 13 години )
Колкото ГаГа е и уродливо-странна,толкова е била и Мадона,когато е нашумяла.Колкото Гага е различна,нова, харесвана и нехаресвана,толкова и Мадона е била тогава.А за Кристина -хубаво е, че показва уважение към идола си и вкарва нещо от Мадона в клипа си;аз не мисля че копира ГаГа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
shlqchka ( преди 13 години )
Гага е най яката, тя не имитира Мадона. Може да се сравнява само с Мерлин Менсън.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
forest_genie ( преди 13 години )
няма лошо в това да имитира мадона ...все пак всеки си има идоли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
cream ( преди 13 години )