IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-после: окончателното завещание на Джако

31 май 2010 12 41

Майкъл Джексън е завещал на децата си по 33 милиона долара

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Майкъл Джексън е оставил в завещанието си на децата си по над 33 милиона щатски долара.

Принс, Парис и Бланкет Джексън ще получат дяловете си от фондове, когато навършат 30 години.

Такава е била волята на покойния певец.

Очаква се с времето, а и след смъртта на майката на Майкъл Джексън, средствата в тези фондове да нараснат и докато децата навършат 30 години, състоянието им може да е по 300 милиона долара.

Майкъл Джексън не е оставил нищо на братята, сестрите си и на баща си. Извън завещанието са и двете му бивши съпруги Деби Роу и Лиса Мари Пресли.

Певецът е оставил 40 процента от състоянието си, възлизащо на 300 милиона долара, на децата си, 40 процента на майка си и 20 процента за благотворителност.

Децата ще могат да получават пари в брой, когато навършат 21 години. Те обаче няма да имат право да управляват състоянието си, докато не станат на 30 години.

Майката на Майкъл Джексън, която е настойник на децата му, още не е получила дела си от наследството. Сега тя получава всеки месец по 81 000 долара от състоянието на певеца за разходите на децата.

Парите в дома им обаче не достигат.

От цялата ситуация май сме най-доволни от това, че Джако е игнорирал уж любящото си семейство, което, откакто си отиде, се чудеше по какви начини да се възползва от ситуацуята за различни облаги.

Изглежда все пак не е бил толкова наивен.
 

КоментариКоментари

Ifs ( преди 13 години )
тук се сещам за : "ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ" .... :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Ми, свикнали са да се хранят с черен хайвер и трюфели ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tinkerbell07 ( преди 13 години )
Невероятен човек и артист! Едва ли някога ще има втори ,като него...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ev4etolongoria ( преди 13 години )
Ifs ( преди 13 години )
Явно е имал доста основателни причини, за да не включи цялото си семейство в завещаниято, но, извинявам се - " Парите в дома им обаче не достигат." Това бешев нещото направило ми най-силно впечатление и се чудя как може да не могат да се справят с 81 000 долара на месец ?! О.о
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Няма да бъда многословна - ОБИЧАМ ГО ТОЗИ ЧОВЕК !!!!! Това е единственият изпълнител от който сцената имаше нужда ... всичи останали просто имат нужда от сцена .... Уникален, неповторим и единствен.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
М, да, очевидно има много жадни за слава! Бедният ...Междудругото, не ме изненадва, че не е споменал близките си в наследството, моите наблюдения показват, че много често човек страда от най-близките си повече отколкото от странични хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mia92 ( преди 13 години )
И на мен нещо в цялата история със семейството му не ми се връзва.Възхищавам се на Джако,жалкото е само че започнах да търся информация за него и да се интересувам от живота му едва след миналата година.Направил е добро решение и като не оставя децата си да разполагат с парите си пред 30-тата им година, и като е дарил 20% от състоянието си за благотворителност,а след като за братята и сестрите няма нищо е ясно ,че и те не са правели нищо за него освен да показват мъката си напоследък.Майкъл Джексън е човек направил много за света ,но явно същият този свят не е достатъчно добър за него,Да почива в мир,няма никога да бъде забравен.!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Именно, мацка. И това парадиране със скръбта, и това, че накараха децата да говорят пред публика, и се накиприли там старите Джаксън, превърнали децата си във ферма за пари... беше отвратително. А и доста доказателства, че доктора не е много хуманен излязоха...ама каквото и да стане, няма да се върне. Дано да е на по-добро място.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pyceHka ( преди 13 години )
Не знам, но след смъртта му останах с много неприятно усещане от семейството му - дори и мъртъв, го доят като дойна крава...Явно си е знаел стоката. Само дано децата му останат встрани от подобни домогвания (което ме съмнява)...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар