IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин подписа за 1 млн. паунда с моден гигант

11 ноември 2021 10 40

Най-големият син на Бекъм бетонира мястото си в модния бранш

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Той има няколко кампании зад гърба си, но едва сега получи признанието, за което е мечтал. Бруклин Бекъм вече е лице на бранда Superdry срещу „скромната“ сума от 1 млн. паунда.

22-годишният син на Дейвид и Виктория вече засне няколко кадъра за марката, на които позира топлес, показвайки стегнатите си плочки и куп татуировки. Следващата седмица той лично ще открие бутика на марката на ул. „Оксфорд“.

„Това е огромна възможност за Бруклин и ще циментира името му в света на мъжката мода. Той е много развълнуван да бъде лице на марката“, разкри източник пред The Sun.

Младежът и годеницата му Никола Пелц са напът да се превърнат в новите Пош и Бекс, вървейки смело по стъпките им. Двамата се снимаха в кампания на Pepe Jeans.

По-малкият брат на Бруклин – Ромео също има модни изяви. Той участва в коледна кампания на бранда Burberry, когато бе едва на 12 години.

Бруклин се качи на модния подиум за пръв път през 2014 и веднага застана на корицата на китайския Vogue. Освен с мода, той се занимава с фотография като през 2017 издаде свой албум с кадри, заснети от него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари