IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Але, Алехандро! Новият на Лейди Гага

9 юни 2010 12 23

Гейове, конусовидни сутиени, получаване на оргазми върху легло - новият клип на Лейди Гага е тук.

Снимка: fashion

Снимка: fashion

Дългоочакваният гига, мега, супер, хипер видеоклип към песента „Alejandro” на Лейди Гага е вече факт.

И всички нейни фенове ликуват, защото определено става въпрос за нещо правено с много пари и много майсторство.

Не желаем да разсърдим почитателите на поп явлението на годината и затова решихме да не изразяваме собствено мнение относно качествата и оригиналността на новия продукт.

Това, което решихме да направим, е да цитираме мнения на читателите на приятелите ни от mp3.bg.

Вече изгледали обилното количество гейове, разпятия, оргазми в леглото и конусовидни сутиени, те споделят:

„Адски ме отблъскват....и тя и клипа и.“

„Визията отново е на ниво... обаче песента не струва!“

„Тази вече прекалява. Дано не пускат клипа преди 22 часа. Много хора я сравняват с Мадона, заради провокациите. Има обаче една огромна разлика!!!! Мадона провокираше, но го правеше с класа и достойнство, а това НЕЩО тук може само да показва извращения и глупости. Отвратителен клип! Не ме интересува, че можела да пее. Като може- да пее, а не да се опитва да се прави на можеща. Гнусарка!“

Але-Алехандро вужте тук.

КоментариКоментари

nzim ( преди 13 години )
Има и отблъскващи елементи в клипа, но определено си има своето послание. Поразтърсете се малко, не говорете ей-така колкото да не е без.Гага Не крие, че Мадона и е вдъхновение. Прочетете което искате нейно интервю и ще видите, че не крие факта, че сутиентът калашник е от Мадона.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vesit0o ( преди 13 години )
brzk ( преди 13 години )
Благодаря! Получих ясен отговор който напълно ми върши работа. Смятам че има много голяма вероятност да е точно така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 13 години )
Много хубав въпрос:)Според мен - защото, първо - една простотия, изпята на английски, не звучи толкова просто, колкото на български:) И второ, защото в Гага просто се влагат милиарди повече пари/концепции/стилисти и това я прави "по-добра". Ако Камелия беше в средата на Гага, сигурно щеше да е точно толкова известна:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
brzk ( преди 13 години )
Позволявам си пак да се включа, само със скромен въпрос за хората които приключват хубавия разговор с "харесва ми" или "не ми харесва", вместо в името на науката да дадат малко факти, ако не заключения. Защо "да" на Гага и "не" на Камелия? Този въпрос е зададен само с изследователска цел, не за да провокира. Изброявам приликите: 1. Много руси жени са, не по природа.2. Изявяват се в едно и също поприще, да кажем show girl-и или entertainers и като се има предвид целевата им аудитория (света в единия случай и България в другия, поне по географски признак), и двете имат много стабилни квоти почитатели.3. И двете са описвани като силно провокативни. Иска ми се да отделя следващото в отделна точка, но няма да е честно, така че към тази - и двете имат конусовидни сутиени, и си ги носят.4. Защото усещам че някой ще каже "*** щото не харесвам поп-фолк", направо давам последната прилика: и двете освен еднакво поприще имат и предпочитания към поп-а. Верно че Камелия и други неща пее, *** тя и Гага понякога се опитва и други работи да представя, за разнообразие.Защо, начи, Гага ни харесва, а Камелия ни харесва не чак толкова много?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 13 години )
Да харесваш нещо, без да знаеш защо, не е ли малко инфантилно? Или поне аз не мога...не схващам ли смисъла, или съм твърде глупава да го проумея, или самото нещо е тъпо:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vodka_f ( преди 13 години )
Лейди Гарга щяла да бъде вечна :D , ако изразходвате толкова много енергия в нещо по-полезно, отколкото да я защитавате .....тези така наречени "звездици" не се нуждаят от защитници.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vesit0o ( преди 13 години )
""Естесвено не сравнявам Лейди Гага със сюрреализмът... но все пак не го рабирате.... и все пак е изкуство." ме е подвело да мисля че смяташ че Гага за неразбран творец и можеш да дадеш някой аргумент в нейна полза." Нееее просто казвам, че дори и да не го разбираме, се харесва.И не само от мен... харесва се от много други хора.Дрън дрън и пак се оказа, че всеки преценява какво да слуша ..... А пък дреме ми дали Гага прави изкуство или не, на мен ми харесва !!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Makaronka ( преди 13 години )
Всъщност, без да коментирам самата изпълнителка, не могада се съглася с някои от определенията за изкуство, които прочетох тук. Изкуството те кара да се замислиш, за да го разбереш. Иначе не е изкуство. Каква е файдата да ти поднесат нещо на тепсия. Изкуство е, когато си напрегнеш мозъчните клетки, за да го разбереш. Останалото е... фарс.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stardust ( преди 13 години )
Сакън! От къде на къде няма да коментираш :) Тук повечето пишат без да мислят или мислят без да пишат. А ти хем мислиш, докато пишеш, хем смислено пишеш. Пиши, моля те, пиши. Ще се депресирам скоро от неадекватността и посредствеността на околността...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар