IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Шварценегер най-накрая се разведе?

5 януари 2022 10 50

Дали не планира нова сватба

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През последните десет години и половина Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър живеят разделени. Малко преди Коледа обаче, двете знаменитости най-накрая финализираха развода си, което стана повод за много въпросителни. Защо сега? Кой бързаше да подпише?

Сред различните теории се прокрадна и тази, че Шварценегер иска да се венчае за младата си изгора – физиотерапевтката Хедър Милиган (27), с която излиза от 2013 насам, пише New York Post.

Състоянието на Арнолд възлиза на над 400 млн долара. и той няма предбрачен договор с Мария, за която се венча през 1986 г. За звездите обаче подялбата на имуществото изглежда не е голям проблем, тъй като и самата шрайвър е от сой – тя е от фамилията Кенеди и никога не е страдала от липса на средства.

Освен това близки до звездното семейство твърдят, че двамата са в прекрасни отношения и макар тежката раздяла след изневярата и откритието за извънбрачния син на Арнолд преди повече от 10 години, те са си останали близки и често са заедно в компанията на децата си.

Така че според светски експерти от New York Post инициатор на финализирането на развода е Шварценегер, който вече е готов да сложи пръстен на ръката на младата Хедър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари