IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юсейн Болт записва втори албум

18 януари 2022 11 00

След бягането атлетът вижда призванието си в музиката

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Юсейн Болт вече работи върху записването на втори музикален албум, след като се пенсионира от бягането. Олимпиецът, носител и на световния рекорд по бягане на 100 метра вече издаде Country Yutes миналия септември и дори в влезе в топ 10 в класацията на Билборд за реге албуми.

„Музиката е част от мен. По време на локдауна не правех кой знае какво, така че реших да пробвам да се занимавам с музика, нещо, което обичам.

За мен албумът, който записахме, бе начин да покажем на хората, че сме сериозни. Когато започнах, всички си мислеха, че това е просто каприз, нещо временно и че го правя от скука. Исках да им покажа, че съм сериозен“, обясни той пред The Sun.

35-годишният бивш спортист и баща на 3 деца издаде наскоро, че все още се стреми към съвършенство във всичко, което прави и сега иска да бъде добър баща и музикален продуцент. Той вече се е свързал с няколко различни английски артисти и се надява скоро да направи колаборация с тях и да си спечели трайно място в музикалния свят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари