IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел купи дома на Сталоун

11 януари 2022 10 50

Певицата взе имота на половин цена

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако някой се е опитвал да продаде дома си наскоро, то той е наясно колко брутален е пазарът за имоти в момента. И този факт не подмина и звездите, които масово продават своите имения и къщи за доста по-ниска цена от пазарната. Това обаче се оказа в полза на Адел, която вече се шири в имението в Бевърли Хилс на Силвестър Сталоун. 33-годишната певица е гордата собственичка на имота, който си закупи за 42 млн. паунда – близо половината от стойността, която Роки искаше за него миналия януари – 81 млн. паунда. Къщата разполага с 8 спални и 12 бани.

Певецът Роби Уилямс също продава свой имот на загуба. Миналата година той си взе къща на езерото Женева в Швейцария, а сега продава дома си в Уилтшир за 6,75 млн. паунда, която е с около 17% по-ниска цена от тази, на която се опитва от година да го продаде.

Джони Деп е известен с хаотичното си финансово поведение. През 2020 той призна пред съда, че през 2016 „е загубил“ състояние, възлизащо на 482 млн. паунда. За да се опита да балансира финансите си, актьорът пусна за продажба парче земя в Южна Франция, което върви с построените на него бистро, изба, скейт парк и няколко къщи. Тогава Деп обяви цена от 46 млн. паунда, която към настоящия момент смъкна с близо 13%, а именно – 40 млн. паунда.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари