IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди се пенсионира

2 февруари 2022 14 50

Жените му го подкрепиха

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След 22 години в американската футболна лига, куотърбекът Том Брейди официално се пенсионира.

Звездата сподели решението си като написа в социалните мрежи: „Трудно ми е да го напиша, но ето ще го направя. Няма повече да продължавам да се състезавам. Обожавах кариерата си в Националната футболна лига и сега е време да фокусирам енергията и времето си върху други неща, които изискват вниманието ми. Сега най-добрата стъпка е да оставя игрището на следващото поколение всеотдайни и ангажирани атлети“.

Брейди напуска играта след изключителен сезон, в който той поведе в лигата с невероятни пасове (5316) и тъчдауни (43), извеждайки отбора си до кръга на дивизиона в плейофите, където Букс загубиха от Лос Анджелис Рамс.

Той е единственият играч, спечелил повече от пет пъти купата Super Bowl и е петкратен MVP на Super Bowl. Той също така държи рекордите в Националната футболна лига (NFL) при тъчдауни (624) и ярда (84 520). Брейди напуска игрището с рекорд 243-73 в редовния сезон и 35-12 в плейофите.

Неговото решение бе бурно аплодирано и подкрепено от цялото му семейство. Съпругата му Жизел Бюндхен написа в Instagram „Какво пътешествие, Том Брейди. Толкова много спомени!

Когато те срещнах преди 15 години, не знаех нищо за футбол. Но аплодирайки те и виждайки те да правиш, каквото обичаш, ме научи толкова много за тази невероятна игра, че сериозно вярвам, че знам повече дори от реферите.

Като семейство винаги сме се молели за теб, празнували сме и сме те подкрепяли при всяка игра, както и сме изстрадали всяка загуба.

Възхищавам се дълбоко на твоята всеотдайност и всичко, което си постигнал. Обичаш това, което правиш и оставяш сериозно наследство зад себе си на бъдещите поколения с невероятния си пример“.

Бившата съпруга на Брейди Бриджит Мойнахан, от която има 14-годишен син, също побърза да го подкрепи за решението му. Тя написа в своя профил:

„Гордея се с теб, Том Брейди! Вчера, днес и знам, че и утре ще направиш велики неща. Нямам търпение да видя какви ще са следващите ти стъпки“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари