IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ъшър призна – съжалява, че не се забил с Алая

3 март 2022 12 00

Певецът разкри, че били близки, но не си останали само приятели

Снимка: БГНЕС

Минаха повече от 20 години от нелепата смърт на Алая, но мъжете, които са се докоснали до нея, така и не я забравят. И изненадващо един от тях е певецът Ъшър, който е в щастлива връзка и преди месеци стана татко на четвъртото си дете.

Той се включи като гост в играта „Признания“ по E! и запита с коя звезда би искал да е излизал, той отвърна: “С една жена, с която бяхме много добри приятели и която трябваше да взема по-насериозно. Беше ми наистина близка приятелка за кратко и после просто се дистанцирахме. Дамата, за която говоря, е Алая“.

И докато отношенията му с красавицата не прераснали в романс, Ъшър издаде, че е нацелувал друга своя колежка – певицата Моника.

В момента изпълнителят на Yeah iима връзка с Джен Гойкочея, от която вече има две деца – Соверейн (17 месеца) и Сайър (5 месеца и половина). Ъшър има и двама сина от брака си с Тамека Фостър – Ъшър Ви (14) и Нейвид (13).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари