IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полицията разследва побой, започнат от Джейсън Деруло

5 януари 2022 17 50

Според източници, всичко започнало, защото мъж нарекъл изпълнителя „Ъшър“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Годината не започва никак добре за Джейсън Деруло!

Изпълнителят се забърка в неприятности, след като нападна двама мъже пред нощен клуб в Лас Вегас. Физическата саморазправа се е случила в ранните часове на четвърти януари, когато Деруло е „извършил нападение срещу двама мъже“, казва говорител на полицията в Лас Вегас. Той допълва, че органите на реда са били извикани около 2:22 часа местно време, но официален доклад не е бил съставен, защото жертвите не са искали да повдигат обвинения.

Според свидетел, Деруло е слизал по ескалаторите в хотел ARIA, където се намира нощният клуб, когато мъж, който чакал на опашката пред входа, му извикал нещо. Малко по-късно в социалните мрежи се появи видео, собственост на TMZ, където се вижда как 32-годишният изпълнител се врязва в тълпата с всичка сила и започва да налага непознат мъж. От клипа се разбира, че причината за агресията е подвикване „Хей, Ъшър“, последвано от нецензурирани думи. След като чува това, Деруло се насочва към източника и започва да го налага, като охранителите се опитват да ги разтърват.

*Видеото съдържа насилие!

Източник споделя, че изпълнителят е бил изведен с белезници. На видео, показано от E!News, се вижда как Джейсън е изведен от органите на реда, а ръцете му са зад гърба. Все пак полицията казва, че той не е бил официално арестуван или записан като участник в нападение, защото жертвите не са искали да повдигнат обвинение. Вместо това Деруло просто е бил изгонен от хотела.

Говорител на ARIA заявява пред E!News, че не коментират теми, свързани със сигурността на обекта. Засега няма и официално становище от Деруло или неговия екип.

*Видеото съдържа насилие!

Боят се случва само седем месеца, след като изпълнителят стана баща за първи път и посрещна сина си Джейсън Кинг с инфлуенсърката Джена Фрумс. Въпреки че двамата, които се срещат във фитнеса точно преди началото на пандемията, се разделиха през септември, те продължават да поддържат добри отношения и да си поделят грижите за детето.

„Той е малко своенравен, така че мисля, че прилича и на двама ни. Аз и Джена сме родени на един и същи ден, така че мисля, че и двамата имаме огън в душата си. Когато Джейсън е готов да се събуди, със сигурност ще ти покаже, че е време и ти да ставаш“, споделя музикантът пред списание People през ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари