IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Джейсън Деруло стана баща за първи път

19 май 2021 18 00

Джена Фрумс роди момченце

Снимка: Getty

Джейсън Деруло вече е баща!

31-годишният изпълнител посрещнал първото си дете с приятелката си Джена Фрумс на 8 май. Щастливата новина беше обявена от самата двойка седмица по-късно с мила публикация в социалните мрежи. Гордата майка сподели няколко снимки от болничната стая, където е родила, както и такива от дома си, разкривайки как са минали първите дни на бебето у дома.

„Малък поглед върху първата седмица с нашия здрав и прекрасен малък крал. Сега животът има още повече смисъл и съм много благодарна. Много, много, много съм влюбена в това момченце и то е всичко, което не съм знаела, че ми трябва“, написа Фрумс в Instagram. Тя изрази и любовта си към Джейсън Деруло, който също присъства в колажа от снимки. Феновете могат да видят как изпълнителят се грижи за бебето, докато приятелката му си почива.

Джейсън Деруло разкри, че името на бебето е Джейсън Кинг Деруло. Раждането на сина му идва само два месеца след новината за бременност. През март също така стана ясно, че бебето ще бъде момче, като Деруло и Фрумс показаха пола чрез изстрелването на сини фойерверки на Бахамите, където бяха на почивка. Миналият месец пък изпълнителят разкри, че няма търпение да стане татко и се радва, че още един човек в света ще носи фамилията Деруло.

„Мисля, че съм направил доста неща в живота си, нали? И съм успял да постигна много за годините си. Достигнах един момент, в който си казах, че трябва да споделя тези успехи с някого и осъзнах, че нямам и син, който да продължи рода ми. Брат ми има само момичета, сестра ми – също и няма повече от името Деруло. Затова трябваше да се захвана за работа, за да има кой да продължи рода ни“, казва той пред Дрю Баримор.

Изпълнителят също така говори и за срещата си с Джена Фрумс. Двамата се запознават във фитнеса малко преди началото на пандемията. Постепенно двамата започват да се опознават и дори прекарват изолацията заедно. Стават изключително популярни в платформата TikTok, където споделят клипчета на които танцуват и се забавляват у дома.

„Започнах сериозно да мисля за деца, явно е от възрастта. Но след това срещаш човек, с когото наистина имаш връзка и всичко се случи в правилния момент“, откровен е Джейсън. Преди да разкрие пола на бебето си, той сподели в социалните мрежи, че очаква да е момче, защото коремът на Фрумс е по-надолу и изглежда като футболна топка. Според него, това е ясен индикатор за мъжки наследник.

Оказва се, че Деруло е истински специалист по бременности, тъй като детето му наистина се оказа момче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари