IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким се запозна с бабата и дядото на Пийт

5 април 2022 17 40

Младокът пък се сближи с мама Крис и Скот Дисик

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън определено са сериозни в отношенията си един към друг. Младият мъж дори запозна риалити звездата с баба си и дядо си, пише TMZ.

Брюнетката е посетила любимия си в Стейтън Айлънд, където той в момента снима филм. В района живеят бабата и дядото на Дейвидсън и двамата са им отишли на гости.

Майката на Пийт вече е във възторг от Кардашян и даде благословията си за връзката им като заяви неотдавна, че иска синът ѝ да има дете от половинката си.

Майката на Ким също видимо одобрява връзката на дъщеря си и прекарва време с новото ѝ гадже. Пийт е близък и със Скот Дисик – бащата на децата на Кортни Кардашян.

Пийт и Ким започнаха да излизат заедно през октомври 2021 като направиха връзката си официална едва преди няколко седмици. Отношенията им разгневиха сериозно бившия на риалити звездата, Кание Уест, който многократно заплашва публично новата половинка на пищната звезда.

Макар че Дейвидсън се разбра чудесно със семейството Кардашян, той все още не се е запознал с децата на Ким от уважение към Кание.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари