IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приказката свърши. Андрей и Даниела се разделят със скандал

21 юли 2010 08 52

Даниела твърди, че Андрей е виновен

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Звездната тв двойка Андрей и Даниела слагат край на брака си след... 8 месеца съвместен живот, съобщиха от Dnes.bg.

"Разделяме се по взаимно съгласие, защото разбираме, че така е по-добре за нас. С абсолютно ясното съзнание за кофите с помия, които ще се излеят върху нас, и с изключително неприятното чувство от това", признава екранната половинка на Иван пред в-к "24 часа" и допълва, че вината за раздялата им е лично негова.

"Чувствата ни не са достатъчни, за да спасят нещата. По-трудно ми беше, докато го реша. Сега се чувствам по-добре, макар че малко ми е неудобно да го кажа".

Андрей твърди, че в раздялата им с Даниела няма намесен трети човек. Просто изтощителната работа и за двамата.

"Раздялата ми с Даниела не е била заради нечия изневяра. Просто смятам, че човек може да отиде сам с приятели някъде за няколко дни, което на нея не й е много приятно.

За мен не е проблем, ако някой хване другия в изневяра евентуално или ако си имал малко повече жени в живота си, или съответно жената - мъже. В това отношение не съм типичен българин, защото българският мъж смята, че той може да спи с хиляди жени, а жената може да спи само с него".

Той допълва, че реално от два месаца двамата са разделени, а и Даниела се е прибрала в Белград при родителите си.

"Сега прекарах учудващо спокойни седмици на морето с мои приятели. Имам още 2 седмици отпуск, след което започвам работа", допълва Андрей.

КоментариКоментари

EK ( преди 13 години )
Иван и Андрей и преди ми бяха противни,но откакто натресаха и жените си във всички шоута,които правят,по най-гледаните програми и време,все едно им е собствената кухня,съвсем ми опротивяха.Кога пък успяха за 6 месеца да си изразходят брака.Толкоз е било и брак:звездомания,капризи и претенции и като не стане,веднага кой от където е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kalito9 ( преди 13 години )
Arcadia е права! Аман от плагиатство!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Arcadia ( преди 13 години )
хаха, не можахте ли поне да опитате да напишете нещо от вас --> http://***.dnes.bg/obshtestvo/2010/07/21/sled-8-meseca-brak-final-za-andrei-i-daniela.94903
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 13 години )
Най-хубавото от всичко е, че нямат дете, което сега да страда от постъпките им (както в много "звездни" връзки се случва).Tinni, права си - и аз не виждам скандал. Колко по-"животински" рездели съм виждала с очите си...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Arcadia ( преди 13 години )
Нa мен ми е жал само за Отчаяните съпруги по Станция Нова :( Беше най-интересното от всички 1562 часа предаване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
magst ( преди 13 години )
Абе каквото и да говорят хората, тъжно е наистина, когато една двойка се разделя така. Който ги е виждал по-рано в медиите, знае, че изглеждаха много щастливи. Андрей може да е всякакъв, но вината за провала на една връзка никога не е само у единия. Понякога причините са самите обстоятелства... Никой от нас не ги познава лично, за да каже какъв е бил проблемът. Не знам - *** работа...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tinni ( преди 13 години )
Къде е скандала тук, или вие от Тялото започвате да се превръщате в наситено жълти. Хората се разделят цивилизовано, даже си правят труда да обяснят защо и праскате измислено заглавие. Освен това закъсняла статия, все пак потребителите ви не са уникални и вече са прочели въпросната "новина" в поне 5-6 сайта. Държа да отбележа, че това е градивна критика, защото ви чета отдавна!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
barovkata ( преди 13 години )
то пък един Андрей виждала съм го на живо гном със селски манталитет хубаво е че се е осъзнала на време мацката ще си намери по-достоен и по-красив...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
InLoveAndLonely ( преди 13 години )
и иван, и андрей ме вълнуват изключително слабо. избягвам да ги гледам, само когато видя противните им физиономии и ми призлява!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар