IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаферович на семейна ваканция в Италия

30 август 2022 17 40

Повозиха се на лодка из Венеция

IStockphoto

IStockphoto

Джаферович са на семейна ваканция в Италия. Евгения и Ваня споделиха в социалните мрежи, че заедно с децата – Леа и Бо, са посетили популярни места.

Известната фамилия, която по-рано бе на почивка в Загреб, е била на разходка с лодка из Венеция.

„Миналата година посетих Венеция с децата. Ваня Джаферович беше далеч във Филипините… Планували сме с години да дойдем двамата заедно тук, но все нямахме възможност или нещо се случваше. Вчера се сбъдна още една наша мечта и не само… дойдохме четирима“, написа Жени и качи няколко кадри от тяхната разходка из романтичния град.

Продължавайки да разглеждат красотите на Италия, известната двойка се е отправила към Пиза, за да си направи снимка до наклонената кула.

„Ако приемем, че има задължителни места за посещение по света, то Пиза определено е едно от тях“, коментира гримьорката, качвайки още фотоси в социалните мрежи.

В своя профил във Facebook, жената на Ваня Джаферович показа стилен гащеризон, с който се е разходила из известен италиански плаж. За него тя сподели:

„Позитано определено ми остана фаворит от всички места, които обиколихме за тези няколко дни. Кокетно място с вкусна храна и усмихнати хора. За щастие го видяхме и в ден без много туристи“.

Междувременно футболистът качи забавно видео в Instagram. С него показва как туристът Джаферович реагира, когато обикаля из забележителности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари