IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рая Пеева и Явор Бахаров заедно в чужбина

20 юли 2022 17 40

Двамата си почиват в Италия

IStockphoto

IStockphoto

Рая Пеева и Явор Бахаров все още са заедно. Това става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Те са от Италия, където двамата са избрали да прекарат част от летния си отпуск.

Макар да не се щракват заедно, актьорите показват една и съща гледка в историите си в Instagram. При това един след друг. Тя е на страхотния плаж, на който събират слънчеви лъчи, както и на вкусните изкушения, които похапват на него.

Освен в Сицилия, двойката е била до Сиракуза, както и до някои красиви италиански градчета по крайбрежието.

А от историите в социалните мрежи съдим, че както Пеева, така и Бахаров, са загърбили диетите и без угризения си похапнали пица.

Малко преди края на телевизионния сезон на предаването, в което Рая прави репортажи с известни личности, се заговори, че тя е отишла без Явор на море. Тогава някои сметнаха, че е предпочела компанията на приятелки, защото двамата са сложили край на връзката си.

Пеева отдавна не споделя общи снимки с колегата си в Instagram. Все пак, това, че двамата са на почивка в чужбина, кара мнозина да смятат, че те са изгладили противоречията и мислят по-сериозно за общото си бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари