IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александра Богданска: Раздялата не се преодолява

19 юли 2022 15 00

Говори откровено за състоянието си след развода

IStockphoto

IStockphoto

„Раздялата с любим човек не се преодолява. Ти просто свикваш с нея! Казваш си, добре, това е ситуацията… И от теб зависи какво ще избереш – едно стъпало нагоре или едно стъпало надолу“. Това призна Александра Богданска, говорейки за развода си с Даниел Петканов. В свое видео тя отговори на въпроси на фенове, зададени в Instagram и призна, че още не може да продължи напред.

„Това, което научих е, че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва. А те идват една след друга. Първо беше съжаление, оправдание, съжаление, болка, злоба – всичко. Има подем, после достига своя пик и после спада…“, продължава тя.

По думите на Богданска, за нея перипетиите са нещо нормално, което ще ѝ помогне да надгражда за в бъдеще. И изтъкна, че почувства ли се разстроена, просто си намира работа, с която да минава по-бързо времето и така не мисли за онова, което я тревожи.

„Още от малка ме беше много страх да не остана сама. И съм влизала от връзка във връзка. Говоря ви за времето на гимназията… Била съм с момче, което не ме е кефило, но за да не бъда сама. Смятала съм, че ако не съм сама, ще успея. Сякаш съм се чувствала по-силна, когато имам половинка“, коментира Алекс.

Богданска призна, че ходи на психолог

На въпрос как успява да се съхрани психически, бившата жена на Лудия репортер не скри, че е потърсила специализирана помощ след раздялата. По нейните думи, в началото не се чувствала много комфортно, дори си тръгвала по-разстроена, но постепенно свикнала. И сега смята, че разговорът с психолог е „лекарство за душата“.

Попитана как ще реагира, ако Даниел (бащата на нейното дете), вече си има друга, тя разкри, че той вече е обвързан.

„Става ми гнусно. Защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, където аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила… Не е много приятно. Но аз бях подготвена. Така че то си е част от куверта!“.

Моделът показа перфектна форма на Миконос

Наскоро Александра Богданска се върна от почивка в Гърция. Там тя бе с приятели, точно по времето, в което нейният син Габриел падна и се наложи татко му да го заведе в „Пирогов“. След това стана ясно, че си е счупил ключицата и трябва да носи ортеза.

Все пак моделът не скри, че се притеснила за детето, но неговият баща е реагирал своевременно и всичко с него е наред.

В серия от кадри от Миконос, красавицата показа новите си бански и това, че е в перфектна форма за лятото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Машалла ( преди 1 година )
Докато търсите *** които да ви издържат на високите критерий и ресурси ,попадате на такива с които си мислите че може да ги въртите на пръстите си ,то не бяха изневери ,лъжи и то пред цяла България ,целта му беше да ти направи дете и да те зареже както ти беше направила преди това.Намери си някой неизвестен и по нормален,който съм убеден че дори ще бъде и по хубав от този с жабешката уста.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар