IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда има рак

5 септември 2022 17 50

Ходи на химиотерапия от месеци

БГНЕС

БГНЕС

Джейн Фонда съобщи, че има рак.

„Скъпи мои приятели, искам да ви съобщя нещо лично. Диагностицираха ме с неходжкинов лимфон и вече започнах химиотерапия“, сподели актрисата в профила си в Instagram.

„Този вид рак е лечим. 80% от хората оцеляват и аз се чувствам голяма късметлийка. Почти всяко семейство в Америка се е сблъсквало поне веднъж с рак и голяма част от домакинствата нямат достъп до качествена здравна грижа, каквато аз получавам и това не е добре“, добави още Фонда.

Талантливата актриса сподели, че посещава химиотерапия от 6 месеца и се чувства добре. Тя обясни, че приема рака като „учител“ и „обръща внимание на уроците, които той ѝ дава“.

Фенове и колеги веднага реагираха подкрепящо на новината, която Фонда сподели. Челси Хендлър написа: „Обичам те, Джейн. Ти си в мислите ми“.

Наоми Кембъл коментира: „Прекрасна кралице, благодаря ти, че и в тези трудни времена споделяш с нас. Много е важно да бъдеш позитивен. И ти си. Бъди благословена. В мислите ми си!

През 2019 Джейн сподели пред британския Vogue, че има доста „ракови клетки“ и на няколко пъти е била близо до болестта. Любителката на слънцето многократно е казвала, че често посещава дерматолога си и той реже различни неща от кожата ѝ.

През 2018 тя премахна малко раково образование от устната си.

Звездата от „Свекървище“ бе на косъм от зловещото заболяване и през 2010, когато отстраниха малък тумор от едната ѝ гърда по време на рутинен преглед.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари