IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери пази връзката си с Орландо ОК, а не в нокаут

3 май 2023 10 50

Двамата се придържат към инициалите на отношенията си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В неделя сутринта 38-годишната Пери публикува в Инстаграм снимка на двойката, облечена официално и даде на феновете да разберат какви са стремежите на връзката им – да бъдат „O.K.“ и никога „K.O.“ (което е съкращение на нокаут).

“Инициалите ни с Орландо са O.K. Непрекъснато полагаме труд, за да сме сигурни, че не са K.O.?“, написа тя.

„Намерете си партньор, който ще слезе на килимчето с вас и ще се изправя всеки път“, продължава Пери в надписа си. „Обичам те, мой боецо @orlandobloom ?♥️“

В отговор 46-годишният Блум написа в секцията за коментари: „Обичам те и нашата любов ❤️ не бих искал нищо да е по друг начин?“

Кейти и Орландо се сгодиха през февруари 2019 г., но все още не са предприели крачка да се „бракуват“. И все пак любовта и здравината на връзката им е осезаема.

Кейти Пери сподели, че е отказала алкохола

Признание: Дипло е малко гей, макар да е излизал с Мадона, Кейти Пери и Кейт Хъдсън

Още през февруари за интервюто за корицата на списание Flaunt, Блум разкри за предизвикателствата, пред които е изправена двойката, и как във връзката им „никога няма скучен момент“. По време на дискусията той нарече Пери „майка на бебето и партньор в живота“ и каза, че те са в „два много различни басейна“.

„Нейният басейн не е басейн, който аз непременно разбирам, и мисля, че моят басейн не е басейн, който тя непременно разбира“, продължи той. „Понякога нещата са много, много, много трудни. Няма да лъжа.“

Блум добави: „Това е много трудно: „Определено се борим с емоциите и творчеството си, [но] мисля, че и двамата осъзнаваме колко сме благословени, че сме се свързали по уникален начин в момента, в който сме го направили, и определено никога няма скучен момент“.

Преди Блум да ѝ предложи на Свети Валентин през 2019 г., дуетът се запознава на афтърпарти на наградите „Златен глобус“ през 2016 г. Поп звездата отрази как пътищата им са се пресекли по време на епизод на American Idol.

“Запознах се с гаджето си над In-N-Out. Бяхме на наградите „Златен глобус“ и не бяхме заедно“, каза тя. „Така че накарах охраната ми да вземе 10 In-N-Outs и изведнъж виждам ръката на гаджето ми – той дори не седеше на масата ни – той просто нахлу и я грабна, а аз си казах: „Ей това е моят бургер!“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари