IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личи си, че е дъщеря на Кайли Дженър: Малката Сторми носи Rolex за 40 000 долара

9 юни 2023 11 00

Аксесоарът се оказа на сестрата на Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър се включи в TikTok, за да покаже видеоклип „Какво има в чантата ми“, и вместо да извади касови бележки или ментови бонбони от дъното на своята Bottega Veneta за 4500 долара, тя показа ... „детски“ Rolex на стойност 40 000 долара.

„Имам нов продукт, който ще излезе! Трябва ли едновременно с това да играем и на „какво има в чантата ми“?, каза основателката на Kylie Cosmetics и грабна бутилка дезинфектант за ръце Kylie Skin, преди да извади съдържанието на чантата.

„Тук имам малкия часовник на Сторми“, казва тя, държейки нещо, което изглежда е златен часовник Rolex Day-Date, принадлежащ на Сторми Уебстър, 5-годишната ѝ дъщеря с Травис Скот.

„Всъщност това беше моят часовник, но тя го носеше – вижте колко е малка китката ѝ – носеше го на партито за рождения ден и не искаше да го носи повече“.

Заедно със скъпия часовник Дженър не пропусна да рекламира собствените си продукти, както и линията Skims на сестра си Ким Кардашян.

Тя извади от чантата си черна щипка за нокти Skims (24 долара) и каза: „Винаги имам нужда от щипка за коса!“, докато усуква тъмната си коса във видеото.

След това майката на две деца извади червило за устни Kylie и балсам за сияние Kylie Cosmetics, като заяви, че ще „сложи още малко, въпреки че последното нещо, от което се нуждае, е руж“.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари