IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жалко. Ева Лонгория се развежда

18 ноември 2010 07 34

Актрисата и Тони Паркър се развеждат след повече от три години брак

И между тях всичко свърши. Снимка: Gettyimages/Guliver

И между тях всичко свърши. Снимка: Gettyimages/Guliver

След като вчера световните медии на няколко пъти ги разделиха и ги събраха отново, най-накрая Ева Лонгория потвърди слуха, че тя и съпругът й се развеждат.

Актрисата и Тони Паркър са женени от три години и половина, а причината да се стигне до раздялата е, че баскетболистът си е разменял лични съобщения с приятелка на двойката и това се случвало вече от година.

В личното си изявление Ева казва: „Изминаха седем години откакто сме заедно и това беше тежко решение. Истина е, че двамата с Тони решихме да се разведем. Обичаме се и се молим другият да открие щастието“.

Източник пък споделя: „Сърцето на Ева е разбито от предателството. Никога не е мислила, че ще стигнат до тук“.

Ева и Тони са поредната звездна двойка с проблеми. Наскоро Кристина Агилера обяви, че се разделя с Джордан Братман, Кортни Кокс се чуди, а Слаш за малко да се раздели с жена си.

КоментариКоментари

doncheto ( преди 13 години )
Мда наистина много жалко :( Не им ли омръзва с тези разводи тъкмо си мислех , че те ще се задържат , но явно не правят изключение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rocksteady ( преди 13 години )
Това явно е мода. Както преди няколко години беше модерно всички да са бременни. Сега това е новия тренд.Иначе много жалко. Бяха много красива двойка. И двамата са ми много симпатични.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Не могат да търпят тез холивудски звезди. Да погледне встрани и веднага се развеждат. Тука да дойдат, да видят на какво се казва търпение - бият ги, обиждат ги, парите им взимат, но те пак си седят и викат "той мъжа ми е добър, като не пие". Жалко наистина, бяха много симпатична двойка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар