IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Сара Джесика Паркър позволява на дъщерите си да ядат захар

3 април 2024 09 30

Актрисата не искала те да страдат като нея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за храна, Сара Джесика Паркър не иска дъщерите ѝ да вървят по нейните стъпки.

Актрисата целенасочено насърчава близначките Табита и Марион да имат „по-добра връзка“ с храненето, отколкото тя е имала, когато е израствала, сподели тя пред слушателите на подкаста Ruthie's Table 4 в понеделник.

„Когато се сдобих с дъщери, не исках те да имат антагонистични отношения с храната и да я възприемат като враг“, обясни 59-годишната възпитаничка на „Сексът и градът“, като отбеляза, че в собствения ѝ дом от детството не са допускали „захар... или шоколад, или бисквити“.

Заради това ограничение Паркър и братята и сестрите ѝ си купили „куп торти и бисквити“, когато се изнесли.

„Не исках това за тях“, казва звездата, „И точно така“ за 14-годишните си деца. „В нашата къща има бисквити, торти, всичко. И в резултат на това имаш по-добри взаимоотношения покрай храната.

„Дъщерите ми ще имат фигурите, които имат, и се надявам, че ще бъдат здрави“, продължи тя. „Те са спортисти и се наслаждават на храната и имат различни вкусове. Надявам се, че ще успеят да запазят привързаността си към преживяването и насладата от вкуса“.

Носителката на „Златен глобус“, която е и майка на 21-годишния си син Джеймс със съпруга си Матю Бродерик, продължи да споделя рядко срещана информация за домашния им живот в други части на епизода.

„Матю готви. И двамата готвим всеки ден“, каза Паркър. „Всяка вечер вечеряме като семейство. И винаги вечеряме всяка неделя вечер. Просто това е, което правим.“

Тя и 62-годишният Бродерик са женени от май 1997 г. и създават семейство пет години по-късно, когато Паркър ражда сина им.

През юни 2009 г. двойката посреща своите момичета чрез сурогатна майка. 

Въпреки че Джеймс, Табита и Марион са отгледани предимно извън светлините на прожекторите, през годините всички те са се присъединявали към родителите си в редки изяви на червения килим.

Паркър също така публикува от време на време снимки на петчленното си семейство чрез Instagram, като наскоро носителката на „Еми“ сподели селфи в леглото за Деня на благодарността.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари