IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиа най-накрая промени името си

17 май 2024 10 40

Вече е г-жа Бернад

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сиа най-накрая промени името си от Сиа Фърлър на Сиа Бернад, една година след като се омъжи за втория си съпруг Дан Бернад във вила „Оливета“ собственост на Долче и Габана в Портофино, Италия, в присъствието на четирима гости.

Адвокатът на 48-годишната австралийска певица официално е подал искането за промяна на името в четвъртък според съдебни документи, получени от TMZ.

След това Сиа и Дан – чиято връзка датира от декември 2021 г. – ще отпразнуват първата годишнина от сватбата си.
Преди да се запознае с Бернад, деветкратната носителка на „Грами“ заяви пред GQ през февруари 2020 г., че е „решила да бъде свободна до края на живота си“ след развода си през 2017 г. с голф документалиста Ерик Андерс Ланг след само две години брачно щастие.

През 2019 г. Сиа осинови законно двама 18-годишни младежи, които излязоха от системата за приемна грижа, и единият от тях впоследствие стана баща на близнаци – което я направи баба.

Новината за промяната на името дойде в годината на трансформация на попзвездата, която не обича да позира пред  камерите и която призна в туитър на 10 декември, че се е подложила на липосукция, за да се справи с теглото си, което е натрупала, докато е приемала мистериозно лекарство.

„Трябваше да вземам лекарство, от което напълнях много и не можах да отслабна нито с упражнения, нито с лекарства за щитовидната жлеза, така че днес отидох на липосукция“, призна Сиа, която има 51,8 млн. последователи в социалните мрежи, в X.

„Моля, знайте, че съм голяма късметлийка, че имам средствата да променя начина, по който изглеждам, и че когато ме видите отново да изглеждам като луда лисица, искам да знаете, че това не е станало с диета и упражнения. Искам да бъда честна за всичките си процедури, за да не допринасям към системата, която ни казва, че не сме достатъчни“.

Изпълнителката на Fame Won't Love You неотдавна разкри, че е „от спектъра на [аутизма]“, докато участваше в епизода на Rob Has a Podcast на 25 май.

В продължение на 45 години си казвах: „Трябва да отида да си облека човешкия костюм“, обясни Сиа.

Другите заболявания на Сиа, които тя е признавала публично, включват биполярна хипомания, посттравматично стресово разстройство, алкохолизъм, пристрастяване към Xanax/OxyContin, хронична болка, болест на Грейвс и синдром на Елерс-Данлос.

Десетият студиен албум на певицата Gimme Love Reasonable Woman – излизащ днес – включва дуети с Шака Кан, Кайли Миноуг и Парис Хилтън.

Сиа е и един от 250-те изпълнители, които подкрепят Закона за феновете на първо място – законопроект, целящ да увеличи прозрачността при продажбата на билети и да защити потребителите от фалшиви или надценени билети.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари