IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аграрна еротика из българските поля

13 декември 2010 13 35

Селскостопански сайт вдига производителността с горещи аграрани снимки. Идеално

За повишаване на духа. Снимки: Fermer.bg

За повишаване на духа. Снимки: Fermer.bg

Всяка година се радваме на излизането на календара на Пирели и на Лаваца, защото са се превърнали в нещо като културни събития.

Избират се най-добрите фотографи, най-добрите модели и една марка съумява да се покаже по страниците на всички издания чрез изкуството, което е създала.

По техния пример календари правят стюардеси в нужда и ръгбисти.

Тази година имаме достоен български конкурент на всички календари, взети заедно.

(можете да започнете да си тананикате „Пред нас са блеснали житата“, докато четете следващите редове)

Издаването на календара е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации, съобщиха от Фермер.БГ

"Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", казва идейният баща на проекта Борислав Борисов.

Всъщност идеята е страхотна и снимките не са съвсем зле за целите, които са си поставили да изпълнят.

Вижте ги горе

КоментариКоментари

silviaii ( преди 13 години )
Благодаря ти. Една идея ми се стори по-културно само. Това, че е крадено, е отделен въпрос - явно няма как да не се копира.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Ето линк:http://png.lt/girls/1757-sexy-german-farm-girls-calendar-12-photo.htmlДоста по-културно изглежда, според мен. Нашите момичета са по-хубави и какво от това?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мадам ( преди 13 години )
Коментарът на Асинка ме накара всъщност да се замисля. Искам от страницата на Тялото да се извиня за злобните си забележки към Уайлдпринцес и Съни, всъщност да си кажа честно, много съм ви харесвала до сега коментарите момичета. А и на мен не ми е в природата да правя злъчни коментари. Извинявам ви се.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
magst ( преди 13 години )
Обикновено винаги има едно такова мнение накрая - опозиция на всички и всичко, но е излишно. Не става дума за оплюване на всичко българско, а за една лоша хрумка, която просто не пасва. Как съдиш по това, че " сме се хванали за нежните гушки" , затова че календарът е успешен? От къде знаеш ти какво е отношението на българина към този поминък? Именно защото не се покриват отношенията, именно заради това се зароди и тази дискусия. Не става дума затова дали календарът е добър или лош, а доколко има смисъл като средство за целта, която са си поставили. Според мен, който има представа от физически труд, няма да му се понрави връзката. Или ако е мъж, ще се загледа, но изобщо няма да задълбае във символиката... Що се отнася до немския календар нямам представа вече къде беше, но и той не ми беше харесал. Златка Димитрова е на последната снимка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
asinka ( преди 13 години )
Всъщност, мисля че календарът не е никак лош.Стига сме оплювали всичко българско.И определено той, календарът е свършил добра работа днес, щом така сте се хванали за нежните гушки, мили момичета."Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", казва идейният баща на проекта Борислав Борисов.Натрупаните проблеми за които говори Борислав Борисов, 100% покриват и отношението на българина към този тип поминак.Ехо, осъзнайте се, човекът е искал да осъвремени малко Вашите разбирания.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мадам ( преди 13 години )
до 11щом ще пправим забележки за правописа, то тогава погледнете първо вашия. Смятам, че тирето е на неуместно място. От вашите коментари не съм се почуствала лично засегната, исках да кажа, че са ви *** шегите за фермерите и селото, който обижда тях, обижда рода си :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 13 години )
Кой ще даде линк към германския галендар? И на коя от снимките е Златка, че нещо не я познавам аз... за щастие?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
puhche705 ( преди 13 години )
Не знам за вас, но мен лично заснетото ме отвращава - за разлика от германския фермерски календар. Това си е аграрна порнография.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 13 години )
Не може да не оакаме всичко възможно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ees ( преди 13 години )
Този календар е пълна, евтина, долнопробна подигравка .... типично по българси.Нямам какво да добавя повече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар