IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин започна грозна битка за попечителство с Ким Бейсинджър

28 септември 2005 08 29

Спорът на бившите съпрузи Ким Бейсинджър и Алек Болдуин за попечителските права над дъщеря им Айрланд взе неприятен обрат.

Алек Болдуин започна грозна битка за попечителство с Ким Бейсинджър

Болдуин получи право на повече срещи с дъщеря си, но миналата седмица бившата му съпруга не му е разрешила да се срещне с детето си. Вбесен, Болдуин повикал полиция и обвинил Ким в нарушаване на попечителски права.

В документите на актьора, показани в предаване на американски телевизионен канал се вижда, че жалбата на Болдуин се отнася именно за това- неуважение на решението на съда и незачитане на родителски права от страна на бившата му жена.

„Смятам, че детето ми живее в постоянно напрежение и е принудена да крие истинските си чувства към баща си заради властната си майка и нейната ненавист към мен“, се казва в показанията на актьора.

Болдуин и Бейсинджър се разделиха през 2002, когато Айрланд беше на шест години. Оттогава до днес двамата не могат да стигнат до компромисно решение за правата над момиченцето.

КоментариКоментари