IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гала и Евгени Минчев показват домовете си в ново предаване

28 септември 2005 12 53

Предаване за архитектура, обзавеждане, строителство и ремонт ще има от 1 октомври по "Нова телевизия", съобщиха продуцентите

Гала и Евгени Минчев показват домовете си в ново предаване

"Моят дом" ще се излъчва в събота и ще дава консултации по зрителски въпроси. Студиото ще бъде мобилно, като всяка седмица екипът ще влиза в домовете на популярни личности. Първите домакини са Гала и Евгени Минчев.

Всеки отделен брой ще представя един проблем в конкретно жилище и видеоматериали с няколко варианта за промяна. Целта на авторите е предаването да бъде полезно с решения, които средният българин може да използва.

Ще има и рубрика, която ще представя предимствата и недостатъците на конкретни битови решения- стъклените плотове, комбинираните уреди, за и против мокета, ламинирания паркет.

Зад идеята за предаването стоят Оливие Ламбер и Бояна Боянова, която е водеща на новата продукция. Бояна има 10-годишен тв-опит, включително и като водеща в сутрешния блок на "Нова телевизия".

Денят на първото излъчване ще е троен празник за двама от създателите на предаването - веднага след премиерата Бояна и Оливие ще сключат граждански брак навръх рождения ден на младоженеца. Младото семейство живее изцяло с темата на предаваното, тъй като след сватбата продължава ремонта на новото си жилище.

Евгени Минчев ще е един от първите гости на предаването. Снимка: Orange

КоментариКоментари