IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елена от Биг Брадър 2 се оказа силиконова бомба

30 септември 2005 14 07

Ексцентричната преводачка Елена Ромеле призна пред съквартирантите, че бюстът й е коригиран с достатъчно количество силикон.

Елена от Биг Брадър 2 се оказа силиконова бомба

39-годишната дама е увеличила гръдната си обиколка още преди десетина години. Операцията за поставянето на силиконовите имплантанти й е струвала 2500 долара, призна самата Елена.

Съквартирантите изцяло са обсебени от новата си звездна седмична мисия. Всеки един от участниците в шоуто има собствен звуков сигнал, който е знак да започне да пее или да танцува на специална сцена, издигната по средата на дневната.

Сигналът на "Бат Сали" да започне своята звездна интерпретация е влакова свирка, на Елена Ромеле - човешки писък, на Елена - бебешки плач, на Ирена – крясък на пуйка, Вего - картечен огън, Иван - звук от включване на компютър, Мариян - рев на магаре, Миглена - военни тромби, Мирослав - цвилене на кон, Недялко - кукуригане на петел, Петко - автомобилни клаксони, Пламена - свирене на цигулка, Радомира – хлопатари, а на Силвия - блеене на овца.

В слънчевия петъчен ден съквартирантите се отдадоха на усилена селскостопанска работа и почистиха и прекопаха градината.

В градинарската дейност се включиха всички с изключение на 27-годишният любител-рибар Петко, който предпочете да поспи във всекидневната. Това пък осъдителната реакция на останалите към пълничкия търговец на коли.

По-късно пък той бе обвинен от Вего, че е нечистоплътен и краката му излъчват специфична и не особено приятна телесна миризма. Смутеният пухчо отчаяно отричаше, но Вего не повярва на уверенията му.

За разлика от драматичната „нечистоплътна“ свада, Мариян и Иван се отдадоха на спортен двубой в почистената градина с хвърляне на копие. Копието бе изобретено от останалите колове от градината.

Всичко за шоуто

КоментариКоментари