IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън се отказа от сватба с гръцки милиардер

2 октомври 2005 13 58

Богата наследничка на веригата „Хилтън“ Парис Хилтън прекрати петмесечния си годеж с гръцки милиардер, заявявайки че „не е готова за брак“.

Парис Хилтън се отказа от сватба с гръцки милиардер

24-годишната красавица, модел и светска звезда отхвърли всички планове за сватба с 22-годишния плейбой и богаташ Парис Лацис, защото не искала да се впуска твърде бързо в сватбена авантюра.

„Виждала съм много раздели между хора, които са се обичали пламенно и са се обвързвали твърде бързо с брак“, казва Хилтън в специално изявление до АП. „Аз не искам да правя същата грешка>“, заявява русокосата милионерка.

Парис се сгоди през пролетта за своя съименик и наследник на мощна гръцка корабостроителна компания. Годеникът подари на Парис диамантен пръстен за 5 млн. долара.

„Аз съм все още млада и кариерата ми е твърде важна за мен, за да я изоставя. С Парис ще продължим да сме заедно и да се отнасяме един към друг с любов, уважение и достойнство“, декларира Парис Хилтън.

КоментариКоментари