IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българката e вярна, иска семейство и повече секс

20 януари 2011 12 14

Пазарът на мъже е в криза, но жените са доволни

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И така, дойде времето да калкулираме резултатите от анкетата „Какво искат жените“, в която ние - от Tialoto.bg - дадохме думата на вас – българските жени – и ви предоставихме възможността да споделите своите нагласи относно живота, който водите.

Анкетата бе попълнена от 3500 дами, като основните възрастови групи варират от 25-30 до над 45 години.

За по-голямо улеснение, решихме да групираме отговорите ви в няколко отделни заключения, в зависимост от това коя от сферите на живот засягат – любов, семейство, брак, кариера, стил на живот и т.н.

И тъй като май хората най-много се вълнуват от любов, решихме да започнем с нея.

Съдейки по резултатите от вашите отговори, се оказва, че като цяло, българките искат да създадат семейство, като водещите качества за избора на партньор са зрялост и отговорност – на първо място (53%), и сериозност и стабилност на второ (25%).

Колкото до финансовата обезпеченост, като важна са я посочили само 4% от запитаните дами.

Запитани за качеството на сексуалния си живот, най-голям процент жени (38%) отговарят колебливото „винаги има какво още да се желае“.

Що се отнася до „пазара на мъже“ у нас, т.е. манталитета, държанието и поведението на силния пол към жените като цяло, отговорилите или се колебаят в отговора си, или мислят, че той е „в криза“ (31%).

Българките вярват в брака, искат семейство и ако все още не са създали такова, то причината се крие в липсата на подходящ партньор.

Противно на много мнения, оказа се, че българката е вярна. Цели 51% от запитаните отговарят, че никога не са изневерявали и не биха го направили. 15% пък признават своето еднократно прелюбодейство.

Като цяло, анкетираните са доволни от своите партньори, с някои изключения.

Мнозинството (47%) споделя, че силните им половинки почти никога не се сещат да правят романтични жестове, или ако се сещат – то е само от време на време.

Колкото до нещата, които жените биха променили в своите партньори, това се оказват поведението и домашните им навици.

Запитани колко често правят секс, най-много дами отговарят, че това се случва няколко пъти седмично (36%), като вторият най-масов отговор е „по-рядко от веднъж месечно“ (21%).

Очаквайте и останалите резултати от анкетата скоро.

КоментариКоментари

lili_belqta ( преди 13 години )
navi ( преди 13 години )
Разочарован съм от анкетата,секс няколко пъти седмично до по рядко от веднъж месечно си е за оплакване жалко за анкетираните............
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Аз нямам такива впечатления, наистина. Може би наистина е въпрос на среда, не знам. Може и да съм прекалено стара. Прави ми впечатление само, че хората са станали по-несигурни и недоверчиви от някога. Но това да не те изненадва, нищо чудно и да греша кардинално, щото си падам малко мухла и аутсайдер.Това за цветята и розите - нормално, да те замерят със скъп букет цветя е доста по-унизително, от това да не отвърнат на просташките ти подмятания по скайпа. Но отново изразява несигурност. Някакси да го раздаваш несериозен или женкар или клоун и т.н., се превръща в защитна стена. За съжаление хората често забравят, че "човек е това, на което се прави, затова и трябва много да внимава на какво се прави".Някак не ми се вярва хората да са станали различни, оптимист съм, смятам, че и да са се променили, е за добро, променят се средствата, средата се променя, хората се адаптират, но и имат възможност да демонстрират скритите си качества, дали ни харесват или не - това е друг въпрос, но те са си били у тях и преди, в латентно състояние.Имаме щастието или нещастието да сме застигнати от китайското проклятие - живеем в интересни времена, не бива очакванията ни да са прекалени.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Дали? BTW, не знам дали си забелязала, но в днешно време да посетиш поп-фолк/ фешън хаус клуб се е превърнало в дрес код. Просто имам съм добила впечатление от голяма част от познатите ми (и не толкова познатите ми) люде, трудещи се в сферата на маркетинга, банковото дело и всякаквите там бизнес услуги а.к.а. юпитата (наблягам - не мутри, а юпита). Anyway, мисълта ми по-скоро се въртеше около това как мъжете са се поразмекнали, а дамите възмъжали, така да се каже - като едното е неизбежно следствие от другото. За съжаление, нито на едните, нито на другите им отива.А, и още нещо - да, яките мадами се корират, но докато преди ги сваляха с "цветя и рози", сега като че ли начинът е да им пишат за секс по скайпа... ежедневно (ха-ха-ха)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Яките мацки винаги са се котирали добре, инак или не са съвсем яки или нещо в тях разваля якото впечатление.А стабилните пичове с интереси извън изначалните, рядко, че дори никак не се влачат по чака-рака клубове.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
teraflop ( преди 13 години )
Това изследване е абсолютна лъжа.Докато Дянков стиска българите за гърлото и не им дава пари,така ще е.Мъжете се чудят как да изкарат някой лев-доходите на хората са смешни.Защото сме европейци-НАТО-вци само на хартия.А жена не се гледа лесно.За това мъжете не се отпущат много.А секса си е секс.Ако жените го желаят и мъжете няма да им откажат.И да се легализира проституцията със закон.По-скоро.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
alfietta ( преди 13 години )
е, утрепете ме, но аз не разбирам как е възможно българката да е доволна от партньора си като не му харесва поведението (а това, че рядко прави секс с него, че той не се сеща да прави романтични жестове и че домашните му навици са под всякаква критика, изобщо не го коментирам!) - като махнем всичко изброено, какво остава, простете?!?!...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Valenc ( преди 13 години )
"като вторият най-масов отговор е по-рядко от веднъж месечно (21%).":))) Май верно "пазарът на мъже" е в криза...Но пък аз не вярвам на повечето "отговори" в тази анкета :)Баба Пена обаче е права... за доста неща ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 13 години )
Тези резултати ме изненадаха приятно!Чудесно е !Българските жени сме много,много ценни!Браво на нас!Да си пожелаем силни и отговорни мъже ръководени от любов и романтика!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Истината е, че жените не искат кинти, а любов, стабилност и всички тия чийзи неща, които, колкото и клиширано да звучат... просто си се искат. Основния проблем тук е повсеместрното налагане на стереотипа на чалга-мацката, която проповядва всичките там постулати на тази субкултура. И какво става - мъжете се влачат по разни убер фешън чака-рака версаче клубове, гледат разни натруфени *** и след това: о, българките искате само кинти и бой по дупарата... Респективно се комплексират и попаднат ли на яки мадами, всичко което правят е да ги гледат като пребозали, 'щото не видиш ли, нямали кинти, пък "жените това искали". В същото време яките мадами се отчайват и се чудат що аджеба трябва те да търчат и да свалят мъжете и защо ония не им обръщат внимание... И започват да ги анатемосват... И се получава затворен кръг... Тъй си мисли баба...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар