IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фалшиво бащинство разстройва Киану

6 април 2011 07 05

Актьорът живее в стрес от години, заради обвинение в бащинство

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Звездата от „Матрицата“ Киану Рийвс все още преживява момента, в който беше обявен за баща от своя фенка. Актьорът се изпълнил със стрес заради фалшивото бащинство, въпреки че беше оправдан след ДНК тест.

Преди време канадката Карън Сала обяви, че Рийвс е баща на едно от четирите й вече пораснали деца. Актьорът бе изправен пред съда и благодарение на кръвен анализ се доказа, че жената лъже, за да спечели слава и пари.

На въпроса на UsMagazine.com кое е най-лудото нещо, преживяно от общуването му с почитатели, звездата отговори: „Когато ме обвиниха неправдоподобно, че съм баща. Бях изправен пред съда и беше ужасно! Бях невинен, не съм баща на това дете!“.

През 2009 година Карън заяви, че Рийвс я хипнотизирал и се е представил за бившия й съпруг, за да я забремени. Адвокатите на актьора го посъветваха веднага да поиска ДНК тест, тъй като канадката претендираше за солидна издръжка в размер на 150 000 долара месечна издръжка и по 3 милиона за всеки изминал месец от 2006 г. насам.

До последно Рийвс твърдеше, че никога не е срещал Карън Сала.





Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари