IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис на сляпа среща с войник (видео)

13 юли 2011 06 28

Актрисата била сама, но пък си има покана за морски бал

Снимка: сп.GQ

Снимка: сп.GQ

Актрисата Мила Кунис получила предложение от американски войник да го придружи на бал, организиран във военните среди. Всичко това се случило по време на телевизионно шоу, където тя и колегата й Джъстин Тимбърлейк разказаха за общия си филм „Friends with benefits".

По време на предаването водещият споделил мерака на младежа в униформа да се срещне с актрисата. Тя дори видяла клипче на американския герой, в което той казва: „Здравей, Мила. Аз съм сержант Муур. Искам да използвам момента, да те поканя да ме придружиш на бала на матросите през ноември. Помисли си и се обади. Ок, всичко добро".

Джъстин веднага агитирал колежката си да приеме в името на родината. Според известни слухове Тимбърлейк бе забъркан в любовна афера с младата дама, но се оказа, че това е лъжа. „Сама съм. В този момент от живота си не желая да се срещам с никого. Програмата ми е адски натоварена. До януари съм като един номад", споделила хубавицата пред сп. „GQ", чиято корица ще огрее през август.

Вижте романтичното предложение!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари