IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нели Петкова напусна Слави (Видео)

25 юли 2011 08 47

Певицата ще гради соло кариера

Снимка: ABA

Снимка: ABA

Нели Петкова се раздели с Ку-ку бенд и Шоуто на Слави в името на солова кариера.

Тя представи пилотния си радиосингъл и видеоклип, който е озаглавен "Lucky One", с участието на Miro Gee.

Парчето е в поп стил като музиката и текста са на Миро Гечев и Жени Джамбазова.

Видеото е режисьорски дебют на Таня Казакова, а продуцент е Нели и 2АМ.

„За мен беше чест, удоволствие и привилегия да съм част от Ку Ку Бенд и „Шоуто на Слави". Благодаря!", заяви Нели Петкова.

Екипът на Седем Осми и Ку Ку Бенд също пожелаха успех в соловата кариера на Нели Петкова.

 

Автор - снимка

КоментариКоментари

Dolce ( преди 12 години )
До horizont: И аз се извинявам, ако съм ти се сторила прекалено рязка и незаслужено груба! Нямам нищо против теб . . . Надявам се да бъда опровергана и наистина да й се получат нещата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Alexithymia ( преди 12 години )
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
Тотално копиране на стила и музикалното оформление от оная също толкова далеч неталантлива румънка, на която като чуеш едната песен все едно си чул всичките. Аман.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
horizont ( преди 12 години )
До Dolce:Последните 2 коментара ги уважавам, въпреки че не мога да се съглася с тях!Според мен в "Шоуто на Слави" няма да вземат човек заради красивите му очи примерно и заради някой лев под масата, а човек който действително може да пее!Сега, въпрос на сравнение е дали може или не може да пее по-добре от еди кой си и кои са най-силните жанрове в който може да се изяви!!!Но да се отрича категорично таланта да даден човек и да се сравнява със земята ,ми се вижда доста пресилено...А тя от тук нататък тепърва има да се доказва и развива...Пожелавам й успех!!!Подразниха ме просто всички тези негативни коментари, без да се дава някакво обяснение за тях, а само се обижа...Че българина разбира от всичко като се почне от чистене и се свърши до световна политика е ясно, ама нека вече да даваме право на мнение и на специалисти...Извинявай, ако с нещо съм те засегнала персонално, целта ми не е била такава...Просто щялата тази злоба ми дойде малко в повече...:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
Освен това тя има доста евтино поведение и стил, а това също не е маловажно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
До horizont: Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че няма да се изкажа така остро без да имам основание! Като казвам, че не може да пее, го казвам от позицията на човек разбиращ от музика, изказвам се от позицията на човек общуващ и познаващ редица музиканти - в доста стилове и мога да направя сравнение- чисто технически е слаба като изпълнител в този стил. Народните песни й се получават по-добре! Иначе езикът няма нищо общо с таланта и уменията на твореца, като не можеш да пееш, на какъвто и език да пробваш е все тая.Не можеш да ме съветваш да не чета статии за хора, които не харесвам, защото имам право да съм информирана!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
horizont ( преди 12 години )
Междудругото,Dolce, едно е да кажеш , че не ти харесва нещо, съвсем друго звучи " тя е ужасна и противна и изобщо не може да пее"!Както и по различен начин ще премеш коментарите ми ако кажа че мнението ти го намирам за глупаво или "ти си мн.***/а, ***/а, ограничен/а, от нищо не разбираш, комплексар/ка, която си избива компекстие чрез анонимно плюене в интернет, защото нямаш др.по смислено с което да се занимаваш"Съгласи се че има огромна разлика, нали!!!!В единия случай коментирам само изказването ти тук, а в др. правя характеристика на личността ти, която по всяка вероятност е невярна и е нормално да се засегнеш!Така е и с вашите коментари!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
horizont ( преди 12 години )
Dolce,само не разбрах какво общо има езика на който се пее и таланта!!!!Това дали ще се пее на пакистански, английски , български или италиански няма нищо общо с гласовите данни!!!И както ти ме съветваш, да не чета мнението ти, като не ме устройва, аз те съветвам да не четеш статии, за хора, които ги намираш за "противни" и т.н.Разбира се че всеки има право да изрази мнение!Било то положителино или отрицателно!!!Само че вече е крайно време да се научим да ценим това, което прави някой, независимо дали ни харесва или не....И независимо дали ти харесват песните й или не, тя действително има талант и може да пее!!!!И това е факт, който не можеш да го промениш с обиди по нейн адрес!!!Питаш ме каква съм че да оценявам мнението на другите като простотии!А аз те питам ти каква музикална култура имаш,колко време си се занимавал/а професионално с пеене, че така обидно коментираш?Това дали ти допада даден стил или не е съвсем различно от това дали някой може или не може да прави нещо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
baby_g ( преди 12 години )
Както беше написал някой - тя губи, Слави печели. Хич я няма Нелка, много е хамава. Въпреки че признавам - песента не е лоша, като изключим онази чалгаджийска извивка на едното "Бееейбее" :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
horizont, ти като защитник на слабите и онеправданите ли се изживяваш!? Какво стойностно е направила тя??? Правя си труда да коментирам, защото съм в пълното си право да изкажа своето мнение и не виждам защо да не се възползвам от това си право! Като не те устройва, не ми чети коментарите, за мен тя е ужасна и противна и изобщо не може да пее, и ти можеш да си я защитаваш колкото си искаш, но това не променя фактите.За твое сведение на Мадона родния език й е английски, ако беше пакистански на него щеше да пее, следиш ли ми мисълта?Ти какъв/ каква си, че да оценяваш мненията на другите като простотия и глупост? Колко по-умно според теб е твоето мнение? И колко добре ме познаваш, че да ми кажеш, че нямам полезни занимания!?! Като си толкова възвишен/а не ни чети просташките мнения, много е просто . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар