IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър не се имал за хубавец

19 септември 2011 08 58

Купър не се чувствал никак мъжествен

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актьорът Брадли Купър се показа като свенлива девойка с изказването, че според него не бил хубав мъж. Пред сп. „GQ" той доверил: „Не изглеждам като останалите членове на семейството си. Майка ми е италианка, а аз съм тъмно рус със сини очи. Нямaм нито косата й, нито очите й. Бях симпатично хлапе, но не бях никак мъжествен и това чувство ме преследваше с годините".

„Не изглеждах добре, поне не и по начина, по който ми се искаше. Бях по-скоро като някоя изписана девойка", продължил да коментира вида си в младежките си години Купър. Слава Богу той играел в роли, които не акцентирали върху външния му вид, което за него било едно успокоение.

На въпроса дали би участвал в трета част на комедията „Последният ергенски запой", той отвърнал: „Обожавам партньорите си в лентата и образа, който представям. С удоволствие бих се включил и в трета част, ако има такава".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Katinka ( преди 12 години )
Аз обожавам Брадли! Намирам го за много секси! Ще се радвам и на 3 част на "Последния ергенски запой"!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар