IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън не искала благословията на Пит

20 септември 2011 08 24

Той нямал право да коментира отношенията й с мъжете

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Дженифър Анистън била доста разочарована от коментарите на екссъпруга си Брад Пит относно новата си връзка с Джъстин Теру и не смятала да им обръща специално внимание. Актьорите бяха женени от 2000г. до 2005г., когато Пит се залюби с колежката си Анджелина Джоли.

„На нея й писна Брад всеки път да се изказва, когато започне нова връзка", споделил близък до звездата. Това не е първият път, в който актьорът коментира любовния й живот. „Когато тя започна да се вижда с Джон Майер , Пит й изпращаше мейли, в които й казваше, че той не е подходящ за нея", допълнил пред сп. „Now" източникът.

Приятелят на Анистън също така изяснил, че любимият на Джоли вече години наред не е част от живота й и нямал никакво право да се меси в него. „Тя е щастлива с Джъстин и не се нуждае от неговата благословия", бил коментарът му.

 

Актьорът от „Боен клуб" напоследък реди изказвания в медиите, според които е силно загрижен за бившата си съпруга и се надявал тя да намери надежден човек, който я заслужава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари