IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се развежда. Говори с адвокати

10 октомври 2011 10 30

Деми била обезкуражена, но предадена

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По всичко си личи, че бракът на Деми Мур и Аштън Кътчър се разпада. До момента разводът между тях бе само някаква спекулация на медиите, но актрисата вече се е консултирала с адвокати.

Безоблачният семеен живот, който показваха пред света, се оказа една илюзия. За последните шест години Кътчър неколкократно е изневерявал на Мур, но това си е останало тайна. Последната му забежка обаче се превърна обществено удостояние, след като самата 23-годишна Сара Лийл се похвали в медиите.

Тексаската се е забавлявала с Аштън и още три нейни приятелки в деня на годишнината от сватбата на актьора с бившата на Брус Уилис.

След като историята се разпространи, самата Мур започна да говори, че това не е първият случай. Според близък до актрисата тя вече се е консултирала с адвокати.

„Г-жа Мур е напълно обезкуражена. Миналата седмица тя говори с адвокати за развода и какви последици би имал върху състоянието й. Тя притежава 97 милиона паунда (150 млн. долара). Приблизително толкова има и Аштън. За г-жа Мур това е много тежко решение, но доверието й беше предадено", разказал източник пред „Daily mail".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

anniethedivarulez ( преди 12 години )
da be gluposti.samo se 4udiat kakvi glposti da pi6at.:-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар