IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Пит стават съседи

12 октомври 2011 06 36

На Анджелина не й пука, Дженифър обаче била бясна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брад Пит и Анджелина Джоли са в усилено търсене на поредния си дом. Двойката се е спряла на квартала в Ню Йорк Уест Вилидж, в който обаче живее и бившата му Дженифър Анистън с гаджето си Джъстин Теру.

Въпреки това „съвпадение" очевидно Анджелина никак не била смутена, ами сама настоявала да се оглеждат в този район. „Анджи харесва много артистизма и живината у Уест Вилидж. Тя смята, че е перфектно за разходка с децата. Освен това там има много ресторанти. Тя знае, че Джен има апартамент там, но това не я притеснява. Смята, че могат да общуват като възрастни", разказал близък до семейство Пит.

От своя страна Анистън не приемала никак добре новината за бъдещото съседство с бившия си. „Тя е бясна. Тъкмо намери дом за нея и Теру, където да бъде спокойна и смята, че Анджелина умишлено иска да се намърда в нейния район. Уест Вилидж е малка част от Манхатън и вероятността да се засичат е много голяма", докладвал приятел на Анистън.

Наскоро Пит бе направил предложение на Дженифър за 1 милион долара да позират с половинките си за нарисуването на картина, като парите ще отидат за благотворителна кауза по неин избор. Той смятал така да убеди хората, че поддържат добри отношения, след като бе разказал на света, че бракът му с Анистън бил пълна скука.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари