IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру бил алкохолик и наркоман

3 октомври 2011 12 20

Гаджето на Анистън изчезнал за година, лекувал се в клиника

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Анистън е лудо влюбена в гаджето си Джъстин Теру. Двойката все по-често е засичана да се разхожда ръка за ръка и на пръв поглед всичко изглежда перфектно. Оказва се обаче, че Джъстин не е толкова чиста и невинен. В миналото си той криел силна зависимост към наркотиците и алкохола, по думите на негови приятели. Дали Дженифър знае за това?

Пред сп. „Star" близък на Теру разказал: „Сподели ми, че е взимал силни успокоителни и дрога като кокаин, хероин, екстази, дилодид, ЛСД и крек".

Друг негов приятел пък допълнил, че Джъстин обичал и алкохола: „Определено беше голям пияница. По едно време изчезна и никой не чу нищо за него близо година. Когато го видях след това ми каза, че е бил на лечение сред анонимни алкохолици, за да се отърве от порока".

Всички разкази относно вредните навици на Теру се отнасят за миналото. Дали и в момента има някакви проблеми, привидно не си личи. Дано само си е изпял всичко на Джен, за да няма изненадващи разкрития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари