IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Хардинг влезе в клиника

12 октомври 2011 08 15

Певицата се разделила с гаждето си и станала алкохоличка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британската поп звезда Сара Хардинг постъпи в клиника, за да се бори с депресията и алкохолната си зависимост. Певицата от момичешката банда „Girls Aloud" се е мотивирала да се лекува след тежката раздяла с финансиста Том Крейн. Сара изпаднала в дълбока депресия и това засилило влечението й към пороците.

Хардинг планираше сватба догодина, но изведнъж редица фактори наложиха раздялата им. Според в."The Sun" звездата ходела от парти на парти и вече имала сериозни проблеми с алкохола. „Тя преживява доста травматичен период в личния си живот и работата й изостава. Трябва й време да си прочисти главата. Раздялата й с Том изигра много голяма роля в решението й да се лекува. Тя просто трябва да се стабилизира емоционално, защото стигна дъното", разказал неин близък пред медията.

„Всичко е за нейно добро. Беше с Том много дълго време. Всичките й планове се разбиха изведнъж. Някои от най-близките й приятели я съветваха да потърси помощ, но тя отказваше. Беше заровила главата си в пясъка, но има подкрепата ни", допълнил източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари