IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Фермер търси жена”  вече събра една двойка

21 октомври 2011 11 34

Двойката се събрала извън ефир и вече живеела заедно

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

Романтичното риалити „Фермер търси жена" събра своята първа щастлива двойка. Това са Ивелин от русенското с. Пепелина и неговата избраница – Поли.

Художникът, който сбъдна американската мечта, за да се върне обратно в България и да потърси любовта по един необичаен начин, съобщи хубавата новина в ефира на „На кафе" тази сутрин. Пред Гала той призна, че нещата са се случили по най-романтичния и приятен начин и че отскоро двамата дори живеят заедно.

Сред писмата, които получава от участието си в предаването, това на 27-годишната Поли от София е първото, което прочита и което му прави най-силно впечатление. Разменят си още няколко писма и така романтичното приключение става още по-интересно и сериозно. Следват гостуване от нейна страна в с. Пепелина, няколко романтични екскурзии из страната, още повече доказателства, че са един за друг, и така до днес, когато вече живеят заедно. За момента той е този, който пътува до София, но занапред „времето ще покаже".

Поли е ръководител „Проекти" в рекламна агенция, също като него харесва изкуството и напълно го подкрепя в идеите му.

Ивелин бе сред участниците във „Фермер търси жена", които продължиха да търсят своята половинка зад кадър. Той получи своята кутия с писма, а с нея и шанса измежду тях да открие истинското момиче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари