IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Стейтъм на ретро у нас

24 октомври 2011 08 14

Актьорът се крие в тълпата, но накрая раздава автографи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Джейсън Стейтъм е предпочел ретро музиката пред поп фолка у нас. Преди дни той се бе позаинтересувал къде да се развихри в нощна София и ето, че в нощта преди изборите се е спрял на столичното заведение „Брилянтин", пише „24 часа".

44-годишният британец е пристигнал с колеги от екипа на продукцията „Непобедимите 2", заради която е в България. Той не искал да вдига шум около персоната си и видимо се радвал на тълпата, надявайки се да остане максимално време невидим.

Бдителните му фенове обаче го разконспирирали и се наредили на опашка за автографи. До момента Стейтъм отказваше да дава коментари пред медиите и автографи. Този път очевидно е бил в по-добро настроение, от няколкото бири, които е изпил и е зарадвал почитателите си.

Джейсън е бил в компанията на брюнетка, с която оживено е разговарял през цялата вечер. Черно Audi A8 е прибрало актьора малко след 4 часа от заведението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари