IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Може да съдят "майката на детето" на Бийбър

5 ноември 2011 13 19

Ако думите й са верни, тя е правила секс с 16-годишния тогава малолетен Бийбър

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Калифорнийката, която твърди, че Джъстин Бийбър й направил бебе след негов концерт в Лос Анджелис, може да бъде разследвана за секс с малолетен, защото певецът по това време бил на 16 години, съобщи Асошиейтед прес.

Представител на полицията в града заяви, че е възможно да бъде извършено разследване, след като Марая Йейтър подаде иск за установяване на бащинство срещу идола на тийнейджърите във Върховния съд на Сан Диего.

Тъжителката твърди, че тя била на 19 години, когато имала инцидентно сексуално сношение с певеца в тоалетна зад кулисите на "Стейпълс сентър". Йейтър твърди, че през месец юли тази година родила момченце и негов баща бил Джъстин Бийбър. Тя била сигурна в неговото бащинство, защото нямала полови контакти с други мъже в този период. Тя се е обърна към съда за тест за установяване на бащинство и за получаването на издръжка. Съдебното заседание е насрочено за 9 декември.

От щаба на Бийбър категорично отрекоха възможността той да е баща на въпросното дете. В Калифорния законът забранява полови връзки с лица под 18 години, припомня агенцията.
БТА

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари