IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой ще танцува за Мадона?

15 ноември 2011 12 40

Мадона избра американеца Лил Бък за победител в денс конкурса

Снимка: Smirnoff Nightlife Exchange Project

Снимка: Smirnoff Nightlife Exchange Project

На 12 ноември водка Smirnoff и милиони почитатели на забавленията от 50 държави на пет континента споделиха своя нощен живот в рамките на Smirnoff Nightlife Exchange Project. Тази година в проекта се включи и Мадона, за да открие най-добрия танцьор, който ще се присъедини към нейния екип.

Заедно с хореографите си Рич и Тон Талауега, тя оцени уменията на 11-те финалисти в танцовия конкурс на Smirnoff на живо пред 1000 зрители в Ню Йорк и избра за победител американеца Лил Бък от Мемфис, Тенеси.

Прекосявайки часови зони, граници и езикови бариери, проектът Smirnoff Nightlife Exchange вдъхнови хората по света да създадат единствено по рода си събитие, което насърчава споделянето на най-необикновените идеи за нощен живот. Към глобалното забавление се включиха световноизвестните изпълнители и диджеи Kelis, CSS, Basement Jaxx, Алекс Гуадино и още много други, които пускаха музика в продължение на повече от 200 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари