IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън ще спасява брака си с Лексус

21 ноември 2011 15 00

Подарък за 100 000 долара не можа да смегчи нараненото сърце на Мур

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Малко преди да стане ясно, че Деми Мур възнамерява да разори съпруга си Аштън Кътчър, той е решил да й се подмаже с чисто нов Лексус хибрид за рождения й ден на 9-ти ноември. За луксозния автомобил актьорът се е изръсил около 100 000 долара.

Очевидно планът му не е подействал, защото Деми била по-бясна и настървена да му го върне от всякога. Вчера дамата се зарече, да направи всичко по силите си, за да вземе по-големия пай от имуществото им, оценено на 290 млн. долара.

 

 Преди обявяването на развода им Кътчър бе казал в интервю за сп. „ Women's Health" каква според него е тайната на щастливия брак. „Според мен върху връзката трябва да се работи за подобряването й, когато нещата не вървят добре. Не чакайте да се пови проблем, за да действате".

На въпроса какво го впечатлява най-много у жените, комедийният актьор непоколебимо отвърнал: „Всичко ме изненадва и омагьосва. Това, което е най-невероятното за мен е, способността на жените да съчувстват. Да изпитват емпатия, което е невероятно", допълнил Кътчър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари