IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер не била повече от другите модели

28 ноември 2011 14 45

Дори в началото се подценявала сериозно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съпругата на Орландо Блум, която този месец сложи най-скъпия сутиен в света на стойност 2.5 млн.  долара, не се взимала за нещо повече от колежките си. Когато лейбълът за бельо Victoria's Secret се спрял на нея и пожелал да я превърне в един от своите ангели, тя се почувствала доста неуверена.

„Спомням си първия път, когато срещнах Адриана (Лима). Беше толкова красива. Аз си помислих: Защо избират мен? В смисъл, тя е толкова прекрасна. После се запознах с Хайди и Жизел и отново си рекох: Какво, за Бога, правя тук?", споделил моделът пред сп. „New York".

Очевидно красавицата е превъзмогнала първоначалния шок и вече се чувствала в свои води. По никакъв начин обаче не си е вирнала носа и се смятала за „равна" с всички останали.

 

 Тази година Кер стана майка на момченце от съпруга си Орландо Блум и успя набързо да влезе във форма раждането. Тя има перфектно тяло, но е наясно, че много жени по света се борят с килограмите и други свои недостатъци.

За тях моделът казва: „Искам да окуража всички жени да преодолеят несъвършенствата си и да се харесват, каквито са. Защото, както розата е красива, такъв е и слънчогледът. Всички цветя са красиви по свой начин, с жените е същото".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари