IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис подлуди съседите си

13 декември 2011 10 52

Те се молят да напусне улицата им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Палавата блондинка Парис Хилтън спретна мащабно парти, с което подлуди съседите си. Всяка година през декември наследницата събира приятели вкъщи на шумно парти по случай коледните празници. Миналата седмица Хилтън събра 100 души в скромния си апартамент, което изкара извън нерви останалите обитатели на сградата.

Не само шумът е подразнил съседите, но и паркираните возила, които са задръстили цялата улица. В момента Парис живее в сграда на Mulholland Drive в Лос Анджелис. На същата улица жилища имат и китариста на Guns 'N Roses Слаш, Чарли Шийн и бившата му Дениз Ричардс. Обитателите на тази площ обаче роптаят само срещу блондинката.

„Парис е загубила уважението на съседите си заради непрекъснатите партита, на които идват и си отиват всякакви хора. Там се случват понякога и неща, които не са много законни", споделил източник пред RadarOnline.com.

„Слаш е идеалният съсед. Той е мил и внимателен човек. Той е семеен човек и уважава всички на тази улица", допълва за сравнение източникът.

Съседите на Парис са толкова разочаровани от нея, че се молят тя да продаде дома си или поне да го даде под наем на някой друг. Те искат тя да изчезне от живота им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари